Solceller för ditt hem

Solceller

Solceller från Sol & Pool - Windon

I samarbete med vår partner Windon levererar vi solcellsanläggningar där panelerna innehåller etsat frontglas. Det är vi unika i världen med att göra och fördelarna är många. Etsningen gör att solens strålar absorberas istället för att studsa vilket i sin tur resulterar i en avsevärt högre effekt. Faktum är att våra paneler i snitt levererar 5-8% högre effekt per år jämfört med andra alternativ som exempelvis coatat AR-glas. Allt material som vi använder oss av när vi monterar är noggrant testat av Swemodule, vilket gör att vi kan garantera en livslängd för solcellsmodulerna på minst 50 år.

.

Läs mer om Windon här: windon.se

Våra leveranser

För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig hållbara och miljövänliga produkter. Vi erbjuder dig därför bara svensktillverkade produkter av högsta kvalitet, vilket resulterar i 80% mindre CO2-utsläpp jämfört med exempelvis kinesiska tillverkare. Dessutom slipper du den både mer tidskrävande och miljöfarliga frakten. Genom att köpa solcellsanläggningar från oss sparar du alltså både stora pengar och värnar om klimatet på samma gång.

Varför solceller från Windon?

Säkra och certifierade

Vi utför våra elinstallationer i samarbete med Milani Consulting AB för en trygg och säker installation av dina solceller. Milani är även kända som Elmi Consult.
Läs mer om Milani här: elmiconsult.se

Kontakta oss redan idag!

Kontakt

Din Sol och Pool Sverige AB
Info@solochpool.se
010-204 50 50

Om oss

Vi använder kunskapen som säkerställer kvalitén. Din vision är vårt projekt.